tiistai 15. huhtikuuta 2014

Terveisiä sairastuvalta

Olemme viettäneet jo lähes viikon sairastupaelämää, koska lapset ovat olleet kipeänä. Voin kertoa, että tämä sisällä lymyileminen on t-y-l-s-ä-ä.

Tylsyyden vastapainona on tietysti monta iltaa, jolloin lapset ovat nukahtaneet nopeasti ja äidillä on ollut koko ilta käsityöaikaa. Ja vastaavasti päivälläkin on ollut omia hetkiä, kun pienokaiset ovat olleet päiväunilla. Ja sen kyllä huomaa :D

Peacock tail and leafista ei ole kuvaa, mutta huivi edistyy huimaa vauhtia. Nyt siitä on valmiina 23 tai 24 mallikertaa 32:sta. Tosin ajattelin neuloa muutaman mallikerran enemmän saadakseni huiviin lisää pituutta. Ohjeen mukaan kun tekee, niin pituutta pitäisi olla 142 cm, ja minulla on vielä ohjeistettua ohuemmat puikot.

Iltaisin olen tehnyt ristipistotyötä, ja tällainen kaveri siihen on ainakin tulossa.

Ihan nallen näköinen se on

En muuten ollenkaan muistanut, että ristipistotyön tekeminen on näin hidasta. Kun alkuillasta ajattelee, että saa jonkun pienen kohdan tehtyä, vaikkapa jalan tai paidasta yhden värin kokonaan, niin yhtäkkiä huomaa, että on kulunut kolme tuntia aikaa, eikä tavoite ole vielä valmiina. Toivottavasti ei inspiraatio lässähdä ennen työn valmistumista, tuo nalle kun on vain yksi osa koko juttua. Kokonaisuudessaan tällä työllä on kokoa n. 18 cm * 24 cm.

Seuraavaan kertaan, sairastuvalta huudetaan äitiä järjestämään vesivärimaalaushetkeä. Pysykää te muut terveenä, että pääsette nauttimaan kauniista keväästä neljän seinän ulkopuolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti