maanantai 21. huhtikuuta 2014

Hitaasti, mutta varmasti

Ristipistotyö etenee tasaista tahtia eteenpäin. Mies piti talvilomaa viime viikolla, joten allekirjoittaneella oli lasten keskittyessä isiin mahdollisuus kirjoa keskellä päivääkin :-)

Työ koostuu omasta mielestäni kahdesta isommasta kokonaisuudesta ja kahdesta pienemmästä kokonaisuudesta. Lisäksi siinä on joitain pienen pieniä kirjottavia osuuksia. Nyt ensimmäinen kahdesta isosta kokonaisuudesta on valmis!

Hymyillä vai eikö hymyillä?

Tein nuo jälkipistot ihan ohjeen mukaan, ja nallesta tuli jokseenkin myrtsin näköinen.. vai onko vika katsojan silmissä?

Jos joku lukija osaisi kertoa, niin apu kelpaisi tässä välissä: olen käyttänyt työn tekemiseen ompelukehystä, mutta nyt kuvio on sen verran iso, ettei ompelukehystä voi käyttää, ellei kehyksen väliin laita kangasta, jota on kirjottu. Voiko kirjottua osuutta laittaa kehyksen väliin, vai kärsiikö muliinilanka siitä? Kehyksestä luopuminen tuntuu jotenkin hankalalta, kun olen tässä lyhyessä ajassa tottunut käyttämään sitä...

Peacock tail and leaf edistyy myös joutuisaa vauhtia. Ohjeen mukainen pituus on jo saavutettu, ja olen saanut neulottua siihen jo pari mallikertaa ylimääräistä. Vielä huivilla on vähän naftisti pituutta, mutta mallikerrat ovat onneksi nopeita neuloa. Jospa ensi viikon lopulla pääsisin kuvaamaan valmista huivia.

Tähän lopuksi haluan vielä toivottaa Minnalle tervetuloa lukijalistalleni! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti