torstai 17. marraskuuta 2011

Motivointibloggaus?

Muistatteko vielä tämän projektin? Se oli luulemaani huomattavasti suurempi työ, ja viime kevään jälkeen iski totaalinen motivaatiopula koko hommaan. Työtä kun tuntui vain riittävän ja riittävän, eikä valmista tullut koskaan.

No, työ on edelleen kesken. Vielä pitäisi harsia yhteen kaksi rivillistä ruutuja, päätellä kaikki miljoona langanpätkää ja ommella kiinni taustakankaaseen (jota en ole vielä hakenut kangaskaupasta). Todellisuudessa ruutujen yhteen harsiminen on aika nopeaa puuhaa, eikä siihen menisi kuin ehkä kaksi tai kolme päivää, että homma olisi siltä osin valmis.

Yksi motivaation syöjä on tainnut olla, että työn edistymistä on vaikea huomata. Aina on seuraava ruutu, joka pitäisi kiinnittää, ja aina jostain löytyy langanpätkä, joka on jäänyt päättelemättä. On siis vaikea nähdä metsää puilta ;-) Tänään oli siis pakko tehdä asialle jotain, ja niinpä näppäsin peitosta kuvan. Ja onhan se jo huomattavan pitkällä! Lisäksi siitä tulee aika paljon isompi kuin aluksi ajattelin.. Alkuperäinen idea oli, että ruudut olisivat olleet 10 cm * 10 cm. Pingotuksen jälkeen ne olivatkin 18 cm * 18 cm, joten peiton oikea koko tulee olemaan 90 cm * 162 cm. Eli onhan siinä hommaakin.

Lopuksi vielä äsken otettu kuva. Laatu on mitä on, kun kuva piti ottaa sisällä salamavalon avustuksella.. Ja ei, peite ei kapene keskeltä, vaikka se kuvassa näyttääkin siltä.

Kyllä tämä tästä vielä joku päivä valmistuu :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti