tiistai 1. marraskuuta 2011

Lankaostoksia

Tilasinpa itselleni lisää sukkalankaa, tällä kertaa ihanaista Cascade Yarnsin Heritagea. Olen niin ihastunut tuohon lankaan!


Sininen lanka on nimeltään Turqoise ja keltainen lanka on nimeltään Tangerine. Kuten kuvasta näkyy, sininen lanka pääsee ensin käsittelyyn, kunhan saan tuon lopun vyyhdin sotkun selvitettyä. Jostain kummasta syystä lankaa keriessä vyyhdin loppu aina sotkeutuu ja sitten sitä saa selvitellä :-/ Niistä sukista sitten myöhemmin, kun lopputulos on selvillä.

Muuten, mukavaa marraskuuta lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Hei löysin uuden blogin! Ihania lankoja :) Minäkin ennen kerin vyyhdit käsin, mutta hankittuani vyyhdinpuut ja kerijälaitteen, en tulisi enää toimeen ilman niitä! Suosittelen siis lämpimästi, jos harrastat vyyhditettyjä lankoja, vaikka uutena ko. setistä joutuukin satasen maksamaan.... Ehdottomasti sen arvoista.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukemaan blogia, ja kiitos vinkistä! Tällä hetkellä käytän vyyhditettyjä lankoja niin vähän, että ne muutamat vyyhdit saan kerittyä käsinkin. Jos joskus käyttö kuitenkin lisääntyy niin täytyy laittaa välineet hankintalistalle :-)

    VastaaPoista