sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Mistä on täydellinen neule tehty?

Kohdalleni on osunut viime aikoina monta mukavaa neuletta. Ne ovat saaneet minut pohtimaan, mistä täydelliset neuleet on tehty. Minulle täydellinen neule muodostuu

* ihanasta langasta. Sellainen lanka on tiukkakierteistä, värillistä, yksiväristä. Se on pehmeää ja mieluiten villaa, alpakkaa tmv. Se ei ole missään tapauksessa puuvillaa. Konepestävyys on iso plussa, olen tosi laiska pesemään mitään käsin :-D
* ihanasta  mallista. Malli on ihana, kun siinä on palmikkoa, pitsiä tai raitaa. Pelkkä sileä neule yksivärisenä ei useinkaan ole kovinkaan ihana. Ellei siinä ole esim. muotokavennuksia tai muita istuvuuteen vaikuttavia tekijöitä.
* juuri sopivasta istuvuudesta. Kun tietää, että valmiina neule istuu päälle niin hyvin kuin vain voi, nostaa entisestään neuleen mahtavuutta.

Ja mikä parasta, kun lanka, malli ja istuvuus kohtaavat, on myös inspiraatio huipussaan. Välillä tuntuu, että täydellistä neuletta pitäisi saada neuloa koko ajan, välittämättä ajasta, paikasta tai muista ihmisistä. Ikävä kyllä se ei vaan ole mahdollista..

Mistä sinun täydellinen neuleesi muodostuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti