tiistai 15. maaliskuuta 2016

Komento takaisin

Juuri kun luulin, että meillä olisi kaikki tarvittavat välikausivaatteet ja asusteet valmiina, iski kuopukselle villasukkatarve.

Tykkään tästä langasta paljon
Malli: Perussukat lyhyellä varrella, 36 silmukkaa
Lanka: Novita 7 veljestä raita
Puikot: 3,5 mm 120 cm pyöröpuikot

Hankimme nuorimmaisellemme kevääksi kengät. Ne ovat ainakin näin vähän viileämmillä keleillä vielä kylmät sellaisenaan ja kaipaavat villasukat sisäänsä. Kenkien varret aiheuttivat kuitenkin ongelman, koska kengät eivät mahtuneet hänelle jalkaan pitkävartiset villasukat jalassa. Niinpä tartuin puikkoihin ja tikuttelin parissa illassa hänelle varrettomat villasukat. Ja taas pelittää.

En ole koskaan kokenut itseäni lankahamsteriksi. Kaupassa voin kävellä ongelmitta lankahyllyn ohi, eikä Lankamaailman kanta-asiakaskorttiin leimata leimaa kuin silloin tällöin ehkä pari kertaa vuodessa. Ostan lankaa tai kangasta vain, jos tiedän etukäteen, mitä teen niistä. Tämän langan kohdalla täytyy varmaan tehdä poikkeus ja ostaa pari kerää varastoon. Haluaisin neuloa tästä sukat ainakin miehelle ja ehkä toiset vielä lapsellemme. Vai ostaisiko peräti kolme kerää? Onneksi olen ihan varma, ettei tästä tule tapaa, vaan tämä on tällainen yhden kerran hairahdus.

Millaista lanka- tai kangasvarastoa te pidätte kotonanne? Onko teillä liian vähän, sopivasti vai liikaa materiaaleja kotonanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti