lauantai 31. tammikuuta 2015

Eikä tullut edes kiire, osa 2

Esikoisen jumppaesitykseen kuuluu seuran kautta tilattu t-paita ja mustat housut. Ihan peruspertsaa siis.

Huonot housut!
Kaava: McCall's M6785
Kangas: Lillestoffin jeanstrikoo Kestovaippakaupasta

Piti räiskäistä kuva salamalla, kun luonnonvalo ei enää eilen kuvaa ottaessani riittänyt. Siksi housut näyttävät mustien sijasta harmaalta. Ovat oikeasti paljon tummemmat, vaikka eivät ne tietysti pikimustat ole. Toivottavasti ei tule noottia pöksyjen väristä...

Miksi en sitten valinnut täysin mustaa kangasta? Koska esitys on vain yhtenä päivänä ja se kestää muutaman minuutin. Housuja taas voi käyttää myöhemmin vaikka kuinka paljon, joten halusin kankaan, joka toimisi housuissa. Ei minulla tästä(kään) kankaasta ole mitään suurempia kokemuksia, mutta se tuntuu sopivan napakalta pöksymateriaalilta. Jospa ei heti tulisi kauheita polvipusseja.

Eipä näiden ompelusta ole sen kummempia sanottavia. Koko on 4-vuotiaan, ja vyötäröllä on 2-senttinen kuminauha. Kaava on juuri sopiva mitoitukseltaan lapsellemme, joten kaavaa on mukava käyttää. Kyseiseen kaavapakettiin kuuluu myös muutama paitakaava, mutta niitä en ole päässyt vielä hyödyntämään. To do -listalle ne kyllä ovat jo päässeet.

Tarkoitukseni on suunnata tänään lankakauppaan. Sukkaa pukkaa, tai ainakin ajatus olisi neuloa sukat kärjestä aloittaen hieman erilaista kantapäätä kokeillen. Ja lapsille pitäisi neuloa lapaset "hienosteluhanskoiksi" esim. kaupunkireissuille. Ompelupuolella on odottamassa t-paitakankaita tulevaa kesää varten, ja on minulla suunnitelmissa ommella pari pitkähihaista vauvallekin. Tekemistä siis riittää, ja se on hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti