sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Love the blue

Lanka: Sandnes Lanett
Puikot: 2,5 mm sukkapuikot, 2,5 mm 60 cm pyöröpuikot

Serkkuvauvan haalari valmistui vihdoin ja viimein, ja täytyy sanoa, että tykkään tykkään tykkään. Ihanan värinen ja mukavasti neuloutuva lanka ja ihana malli. Kuva ei tuo täyttä oikeutta langan värille, mielestäni se on paremman väristä luonnossa. Liekö siinä jonkinlaista pientä hohtoa, jota kamera ei saa vangittua kuvaan?

Kuvasta ei kovin selvästi taida näkyä, mutta haaroissa on siis 11 nappia, joten oikeanlaisilla alla olevilla housuilla esim. vaipanvaihto onnistuu ilman haalarin riisumista.

Tällä kertaa raglankavennuksetkin onnistuivat hyvin, niistä tuli siistit, eikä niissä ole venyneitä silmukoita, kuten joissakin muissa töissä on joskus ollut. Vielä kun oppisin ompelemaan kainalosaumat siististi, niin olisin onnellinen. Kenelläkään mitään kikkakolmosia siihen? Yksinkertainen pintaneule tuo mukavaa elävyyttä, sileänä neuleena tätä olisi varmasti ollut tylsempi neuloa.

Tästä työstä en keksi muita kuin kehuvia sanoja. Jos ette usko minua, niin neulokaa itse ja ihastukaa ;-) Minä sen sijaan lähden herkuttelemaan vadelmajuustokakulla. Mukavaa kevään odotusta kaikille, tavataan taas seuraavan työn parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti