perjantai 4. tammikuuta 2013

Joulu jatkukoon?


Sain eilen myöhästyneenä joululahjana Debbie Stollerin Stitch'n bitch - Sankarineulojan käsikirjan. En ole vielä päässyt kunnolla tutustumaan kirjaan, mutta nopealla selailulla tämä on todella kattava paketti erilaisia tekniikkaohjeita ja upeita neulemalleja. Lisäksi sain Novitan pitsikukkakehikon, josta nyt ei valitettavasti ole kuvaa.

Kirjan tekniikkaosiossa on kerrottu kuvallisten ohjeiden kanssa mm. erilaisia napiläpejä, pitsineuleita, pompuloita, kirjoneuletta, intarsiaa ja nauhoja. Ohjeet ovat hyviä aloitteleville neulojille, mutta varmasti sieltä löytyy uutta opittavaa myös kokeneemmille neuloosin uhreille.

Neuleohjeet ovat upeita, ja niistä tekisi mieli neuloa useampikin, mieluusti saman tien. Harmi vain, että aikaa on rajallisesti. Yksi malli oli ylitse muiden, ainakin lyhyen selailun perusteella, toivottavasti ehdin neuloa itselleni siitä kesäpaidan ennen kuin kesä on taas mennyt :-D

Taidanpa poistua tietokoneen äärestä ja syventyä tarkemmin tähän "neulonnan pikkujättiläiseen". Kuulumisiin!

3 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä tosi kiva kirja! Tykkään siitä itsekin ja muutkin Stollerin kirjat ovat aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole muita Stitch'n bitchin kirjoja kuin tämä. Olen suunnilleen jokaista katsellut kirjakaupassa, mutten ole ostanut yhtäkään.

   Kyseisen sarjan virkkausopus voisi olla ihan kätevä tällaiselle virkkaamisen osalta poropeukalolle...

   Poista
  2. Mulla on toi virkkauskirja, et jos joskus tulee tarvetta, ni täältä löytyy.

   Poista