maanantai 31. joulukuuta 2012

Kuin lapsi karkkikaupassa

Tekisi nimittäin mieli tehdä niin montaa eri neuletyötä, että ei enää tiedä mistä aloittaisi.

Tilaamastani Teeteen Kamenasta aloin neuloa Sagittaria Stolea, ja se onkin jo ihan hyvällä mallilla. Neljän kerroksen mallikerta on vaan melko tylsää neulottavaa pidemmän päälle, joten pitäisikö aloittaa joku toinen työ huivin rinnalle? Yleensä en neulo kahta työtä yhtä aikaa, koska jompi kumpi töistä jää väkisinkin huomiotta ja valmistuminen venyy. Jos aloitan toisen työn, mikä se olisi? Sukkamalleja on ainakin 5, mitä haluaisin neuloa. Toisaalta jostain mielen syövereistä putkahti esiin tiimalasikantapää, jämälangoilla voisi opetella sen neulomista, jos sen vaikka saisi joku kaunis kerta saisi onnistumaan kauniisti..

Ongelmahan on pelkästään positiivinen, kun tekemistä olisi enemmän kuin ehtii tehdä. Vuoden viimeisenä päivänä ei enää ehdi tehdä ihmeitä, mutta uusi vuosi tuo uudet kujeet. Ehkä allekirjoittanutkin tietää huomenna, mitä haluaa seuraavaksi neuloa.

Lopuksi haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille menestyksekästä vuotta 2013!

1 kommentti:

  1. Vähän samanlaisen ongelman kanssa painin, niin paljon ihania malleja, joita haluaisin tehdä.. Mie kannatan useamman neuleen samanaikaisesti tekemistä. Yleensä teen itse useampaa erilaista neuletta samanaikaisesti (jotkut roikkuvat puikoilla valitettavan pitkään).

    VastaaPoista