tiistai 25. joulukuuta 2012

11.11.2012

11.11.2012 sain tietää, että lapsemme saavat ensimmäisen serkun ensi vuoden aikana. Halusin muistaa tulevaa serkkuvauvaa ja vanhempiaan jotenkin, joten neuloin perheelle joululahjaksi Sepe-nallen.

Pehmoinen kaveri
Malli: Sepe-nalle
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot

Sepe oli ensimmäinen neulomani lelu. Työ oli suhteellisen nopea, koska silmukkamäärät olivat pieniä ja kerroksia oli suhteellisen vähän. Lisäksi ommeltavia saumoja oli vähän ja nekin vähät olivat lyhyitä. Vanua tähän työhön meni muutama kymmenen grammaa, mitään tarkkaa määrää minulla ei ole tiedossa. Tiedän vain, että hankkimastani 500 gramman vanupussista jäi todella paljon vanua jäljelle, eli blogissa saattaa tulevaisuudessa näkyä muitakin pehmoeläimiä..
Korkeutta nallella on noin 32 cm. Valitsin nallen väriksi luonnonvalkoisen, koska siihen oli helpompi löytää yhteensopivia värejä housuja varten. Kasvojen kirjailut on tehty Novita Nallella.

Tuleva isoäiti on innoissaan uudesta lapsenlapsesta, ja täytyy myöntää, että serkkujen äitikin odottaa jo, millainen pienokainen maailmaan tupsahtaakaan :-) Toivottavasti nalle tuo iloa omistajilleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti