perjantai 28. joulukuuta 2012

Neulontajoululahja

Joulupukki toi allekirjoittaneelle uuden neulemallikirjan :-)


Sain lahjaksi Melissa Morgan-Oakesin Neulo kaksi sukkaa kerralla 2 -kirjan. Lisäksi paketissa oli kaksi kerää ohutta sukkalankaa ja pitkät pyöröpuikot.

Kirjan ehdoton plussa on sukkien kokotaulukko sekä miesten, naisten että lasten sukille. Ovat ne ehkä vähän yläkanttiin, mutta eivät läheskään niin pahasti kuin mitä esim. Novitan taulukoissa on. Kunhan tämän kirjan mitoista vähentää puolisen senttiä, niin mitta on varmastikin ihan passeli.

Kirjasta löytyi myös muutama sukkamalli, mitkä on "pakko" neuloa. Toiset ovat kannessakin näkyvät Emilyt, ja toisen mallin nimi on Kulta-aika. To-do-lista sen kuin kasvaa siis. Lisäksi kirjassa oli mukavaa, että siellä oli malleja, joita voi neuloa Dropsin Fabelilla, jonka paksuiselle langalle tuntuu löytyvän melko vähän pintakuviomalleja. Yleisesti ottaen mallit tuntuntuivat olevan melko yksinkertaisia, vaikka joissakin kuvauksissa mainitaankin, että "sukkien rakenne on hyvä olla hallussa ennen haastavan mallineuleen neulomista"

En ole koskaan neulonut sukkia magic loop -menetelmällä, joten ehkä en kuitenkaan aloita saamistani hienoista sukkalangoista, vaan teen ensin testisukat vanhasta Novitan Nallesta, jota minulta löytyy sopivasti kaapista.. Eipä ainakaan harmita, jos tekniikka ei tunnukaan omalta tai jos sukat epäonnistuvat :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti