tiistai 31. tammikuuta 2012

Minäkin osasin!

Kuten olen joskus ehkä blogissani maininnut, en ole kovin kaksinen ompelija. Tämän työn kanssa taisin ylittää itseni!


Nallekuosinen puikkopussi
Malli: oma, mallia otettu Villilangan ohjeesta
Kangas: Flanelli
Muut tarvikkeet: Novita 7 veljestä

Käsityöpakiksi ostamani työkalupakki toimi alkuun mainiosti puikkojen säilytyspaikkana. Sitten taapero pääsi puikkojen kimppuun pariin otteeseen, ja ennen niin siistisit olleet puikot olivatkin yhtäkkiä sikinsokin ja sekaisin. Kun puikkoja alkoi olla risoissa alkuperäispakkauksissa, pakastepusseissa ja laatikon pohjalla aloin miettiä vaihtoehtoista säilytysratkaisua. Sain idean Neuleaddiktion blogista ja ohjeeseen mallia Villilangan blogista. Kiitos teille!

Kangas oli jo valmiina kaapissa, ostin sen ennen taaperon syntymää, kun vielä uskoin jaksavani kestovaippailua. No, kestovaipat eivät toimineet ihan hyvin kuin olisin toivonut, joten ne saivat jäädä ja kangans unohtui vaatehuoneen kätköihin. Tähän tarkoitukseen se sopi kuin nenä päähän, vaikka kuosi onkin hieman lapsellinen. Miksi kuitenkaan ostaa uutta, kun tarjolla on jotain jo ennestään hankittua? Kiinnitysnauhaan käytetty 7 veljestäkin löytyi lankavaraston kätköistä. Tätä työtä varten en siis ostanut mitään uutta.

Puikkopussissa on tällä hetkellä kahdeksat sukkapuikot ja yhdeksät suorat puikot. Lisäksi toiseen reunaan jäi suuremmat säilytyspussit esim. pyöröpuikoille tai säilytytilaa kaipaaville pikkutavaroille.

Nyt vaan täytyy pitää pussi taaperon ulottumattomissa, että puikot pysyisivät jatkossa siististi järjestyksessä ;-)

PS. Reunat eivät mene ihan viivasuoraan, allekirjoittanut kun ei jaksanut millintarkasti piirrellä ja leikata, vaan leikkasin kappaleet vähän sinne päin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti