sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Syksy saapuu

Syksy alkaa tehdä tuloaan. Allekirjoittanut ainakin tykkää viileämmistä ilmoista, kun ulkonakin jaksaa tehdä jotain muutakin kuin kärvistellä 30 asteen helteessä :-)

Kesä meni tapojensa mukaan nopeasti. Paljon ehdittiin tehdä, kuitenkaan juoksematta hiki hatussa paikasta toiseen lomaa aikatauluttaen. Veneiltiin, ihmeteltiin joutsenia, leikittiin hiekkalaatikolla, opeteltiin kävelemistä vauvan kanssa, saunottiin, rentouduttiin. Ja nautittiin yhdestä jos toisestakin kaupungin tarjoamasta ilotulituksesta omalta parvekkeelta katsottuna. Jos minulta kysytään, niin ne taisivat olla tämän kulttuurikesän parasta antia!

Kovin neuleinnostus ei ole vielä hiipinyt nurkkiin luuhaamaan, vaan puikot ovat saaneet olla rauhassa. Päiväpeite, jonka olisin halunnut saada valmiiksi jo viime kuun puolella, on vieläkin samassa tilassa kuin mihin se jäi keväällä lämpimien säiden saavuttua. Kesä, lämpö ja paksu villalanka kun eivät kuulu tämän neulojan mielenmaisemissa samaan kuvaan. No, hiljaa hyvä tulee, ja peittokin valmistuu varmasti jossain vaiheessa.

Olen minä jotain saanut tänään aikaiseksikin, mutta siitä seuraavassa postauksessa, ettei mene työt ja pohdinnat ihan sekaisin. Mukavia syyspäiviä ja pimeneviä iltoja, ja paljon neulomisintoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti