lauantai 30. tammikuuta 2016

Mätsäävät pöksyt

Kun kaksi vanhempaa lastamme olivat pieniä, en kauheasti kiinnittänyt huomiota vaatteiden yhteensopivuuteen, vaan päälle puettiin suurin piirtein ensimmäiset laatikosta löytyneet sopivan kokoiset vaatteet. Nyt kuopuksemme kanssa olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota vaatteisiin ja niiden yhteensopivuuteen. Koska hänellä on jo aika monta paitaa, olen viime aikoina ommellut hänelle housuja, niistä kun on muutenkin pulaa.

Ostin Eurokankaasta pöllökankaan kanssa samaan aikaan tummanruskeaa joustocollegea, ja ompelin niistä pojalle peruspöksyt.

Nättiä suklaanruskeaa
Kaava: Minikrea 20302
Kankaat: Eurokangas

Nämä pöksyt sopivat yhteen useammankin paidan kanssa, esimerkkinä vaikkapa tämä lähiaikona blogissa nähty pyöräpaita tai keskimmäisellemme aikanaan ompelemani keltainen tähtipaita. Jälkimmäinen on tosin jo pelkkä kotipaita, koska sitä on pidetty paljon ja siinä on yksi jos toinenkin pinttynyt likatahra..

On muuten hassua, miten eri tavalla lapset kasvavat. Keskimmäisemme on nyt kolmevuotias, ja hänelle viime kuukausina pieneksi jääneitä vaatteita on saanut siirtää suoraan kuopuksemme käyttöön niiltä osin, kun vaatteet ovat olleet unisex-värisiä tai -kuosisia. Kätevää se tietysti on, täytyy myöntää, kun ei ole tarvinnut säilöä vaatteita myöhäisempää käyttöä varten.

Tilasin juuri eilen lisää housukankaita, tällä hetkellä kun esikoinen ja kuopus tuntuvat potevan akuuttia housupulaa: kuopus on kasvanut entisistään ulos ja esikoinen on onnistunut viime aikoina rikkomaan useamman parin leggingsejä. Ja tottahan toki keskimmäisenkin täytyy saada joskus ihan uusia vaatteita tasapuolisuuden nimissä. Saa siis nähdä, näkyykö täällä lähiaikoina yhteispostaus useammista housuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti