keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kun halvalla saiSurffailin jokin aika sitten Lankatalo Tapion sivuilla ja huomasin, että Dropsilla oli sukkalangat tarjouksessa. Tottahan toki tarjous piti hyödyntää, kun kerran halvalla sai ;-) Tilasin kolme kerää turkoosia Fabelia, kaksi kerää Long Print Fabelia ja 2,5 mm 120 cm pyöröpuikot. Olisin halunnut pyöröt 100 cm pitkinä, mutta en ole vielä löytänyt kauppaa, jossa niitä olisi sekä myynnissä että varastossa. No, eiköhän noilla vähän pidemmilläkin puikoilla saa neulottua magic loopina, ainakin aikuisten sukkia. Lasten sukkiin nuo ovat armottomasti liian pitkät.

Tuo sininen/turkoosi lanka oli ihan eri väristä kuin ajattelin että se olisi. Eikä muuten ollut ensimmäinen kerta, kun luulin tilanneeni turkoosia ja sainkin ennemminkin sinistä lankaa. Heritagen kohdalla kävi ihan samalla tavalla. Tottakai eri väri voi näyttää eri tietokoneen näytöllä erilaiselta, mutta en olisi uskonut, että todellinen väri on noin paljon erilainen. Kuitenkin, mitäs mä pienistä, kun ei pienetkään musta. Kunhan laatu on taattua Fabelia, niin kyllä minä tuollekin käyttöä keksin :-)

Long Print on ihan uusi tuttavuus, hieman houkuttelisi neuloa siitä seuraavat sukat. Ihan perussukat vain, mielestäni tuollaiset pätkävärjätyt langat eivät kaipaa hienoa pintaneuletta seurakseen.

Tällä hetkellä puikoilla on haalari serkkuvauvalle. Vaikka se edistyykin hyvää vauhtia (ottaen huomioon, kuinka vähän päivässä on aikaa neuloa), niin kyllä siihen vielä aikaa menee. Tavoite on saada se kevään aikana valmiiksi ja esittelyyn tänne blogiin. Täytynee nyt jo hehkuttaa, että tykkään todella paljon haalarin mallista. Niitä voisi neuloa aina vaan uudelleen, jos käyttäjiä olisi enemmän..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti