perjantai 2. marraskuuta 2012

Sadepäivän välityö

Pari viime viikkoa on mennyt huiviprojektin parissa. Huivi on vielä pingottumassa, ja tänään valmistui sadepäivän ratoksi taaperolle lupaamani villasukat.

 Pinkkiä
Malli: perussukka, 36 s
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot

Lanka on samaa kuin Molly-pipossa ja siihen sopivissa lapasissa. Näiden neulomisesta ei ole sen kummempaa kerrottavaa, yksi sukka valmistui aamulla ja toinen iltapäivällä. Voi olla, että aikaa olisi mennyt enemmänkin, mutta taapero oli työnjohtajana komentamassa äitiä neulomaan ;-) Taisi olla tyttö innoissaan, kun sai jotain itselleen..

Mitat on otettu suurinpiirtein Novitan sukkataulukosta, joskin neuloin kantalapun pari kerrosta lyhyemmäksi ja jalkaterän sentin verran lyhyemmäksi kuin mitä taulukossa oli ilmoitettuna. Nyt sukat ovat sopivan kokoiset, taulukon mukaan tehtynä ne olisivat olleet hieman isot. Kärkiin neuloin nauhakavennukset, koska ne istuvat mukavasti pieneen jalkaan.

Alla vielä pari poseerauksen taidonnäytettä by 2-vuotias. Tottakai kummastakin sukasta piti ottaa oma lähikuvansa, kun lapsi huomasi, että nyt kuvataan kasvojen sijaan jalkoja.

Vasen jalka

Oikea jalka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti