keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Äidille edellä, tyttärelle perässä

Niinhän siinä kävi, että Lehmus-huivin valmistuttua kuului tyttären suusta päättäväisellä äänellä lausuttu "äiti neuloo minulle huivin". Ja äitihän neuloi kun kerran käskettiin :-)

Pitäisi pysyä hyvin kaulassa
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 3 mm sukkapuikot

En tiedä, tarkoittiko lapsi huivilla samanlaista pitsihuivia kuin äidillään, mutta tällä kertaa valmistui lapsen kannalta käytännöllisempi asuste. Tosin kaulaan kokeiltaessa huivia ei ole saanut sitoa niin kuin se kuuluisi sitoa, vaan se on joka kerta jäänyt hartioille avoimena roikkumaan. Lapsi on kuitenkin tyytyväinen, joten äitikin tykkää.

Huivi oli nopea neuloa, valmista tuli parissa päivässä (ja siinä välissä ehti synnyttää ja viettää vauvan kanssa hetken verran aikaa sairaalassa). Ainaoikeaneule joustaa, joten kauliina sopii lapselle varmasti pidemmänkin aikaa. Leveyttä huivilla on 7,5 cm ja pituutta avaimenreiästä toiseen 26 cm. Värin lapsi sai valita itse, tarjolla oli kyseinen beige (minusta ennemminkin vaalean harmaa) ja vaaleanpunainen lankakerä.
Tällä hetkellä minulla ei ole tiedossa uusia neuleprojekteja. Tarkoituksena oli hakea sukkalankaa ja neuloa Cookie A:n Vilait, mutta suunnitelmat menivät sattumalta uusiksi. Kyllä ne sukat vieläkin houkuttelevat, mutta projektin aloitus lykkääntyi nyt tuntemattomaan ajankohtaan. Toivottavasti palaillaan pian uusien töiden parissa, siihen asti antoisaa joulun odotusta lukijoille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti