lauantai 13. lokakuuta 2012

Tästähän tuli ihana!

Nyt on nappikauppareissu tehty, ja taaperon neuletakki vihdoinkin valmis :-)

Pinkkiä pinkkiä
Lanka: Drops Fabel 
Puikot: 4,0 mm 80 cm pyöröpuikot, 4,5 mm 80 cm pyöröpuikot, 4,0 mm sukkapuikot ja 4,5 mm sukkapuikot

Tämän kanssa tarvittiin jokseenkin pitkiä hermoja. Se ei ollut mitenkään neulemallista kiinni, vaan ihan neulojasta itsestään. Oli vääränlaisia puikkoja, lanka meinasi loppua kesken, sitten lopahti inspiraatio. Työn kanssa tuli siis vietettyä yksi jos toinenkin tuumaustauko. Lopputulos on kuitenkin mieluisa, ja voisinpa melkein sanoa, että jos tarvetta olisi, niin voisin neuloa tällaisen toistekin. Suosittelen kokeilemaan!

Lankana kaksinkertainen Fabel oli nopeaa neuloa, ja lopputulos on mukavan pehmeä. Tilasin alkuun ohjeessa mainitun määrän lankaa, mutta kesken työtä tilasin kaksi kerää kyseistä lankaa lisää. Se olikin ihan hyvä ratkaisu, koska lankaa jäi jäljelle vain vähän yli kerällinen. Kannattaa siis ehkä varata yksi ylimääräinen kerä lankaa tätä mallia neuloessa.

Yläosan ainaoikein-neule tuo mukavaa vaihtelua, kuten myös ainaoikein neulottu nappilista. En ole pitkään aikaan käyttänyt ainaoikeaneuletta missään, ehkä se siksi tuntuikin mukavalta vaihtelulta sileälle neuleelle. Kuva ei ole kovinkaan edustava, kuvaajaa kun alkoi kesken kuvien ottamisen huimata..

Tämän takin kanssa kuuluu samaan settiin nämä villahousut. Taapero on vielä vähän pieni käyttämään näitä, mutta ehkä jo vuoden päästä talvella nämä pääsevät tositoimiin välikerrastona :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti