tiistai 16. lokakuuta 2012

Mulla on uusi pipo!

Bongasin lähikaupasta vaaleanpunaista 7-veikkaa, ja se lähestulkoon huusi, että "osta minut ja neulo pipo!". Pakkohan se oli taipua lankakerän tahtoon ;-)

Tykkään
Malli: Molly
Lanka: 7 Veljestä
Puikot: 3,5 mm 40 cm pyöröpuikot ja 3,5 mm sukkapuikot

Nyt ei ole blogiin laitettavaksi kuvaa, jossa pipo olisi päässä. Kyseessä on kuitenkin aika pitkän- ja leveänmallinen pipo, ei siis mikään päätänuoleva yksilö. Alkuperäisessä ohjeessa oli mainittu puikkojen paksuudeksi 4 mm. Onneksi valitsin vähän ohuemmat puikot, paksummilla puikoilla olisi piposta tullut ihan liian suuri.. Nopeasti päähän kokeiltuna vaikutti ihan lämpimältä päähineeltä. Ei tällä ehkä kovimmilla pakkasilla lähdetä lasten kanssa ulkoilemaan, mutta loppusyksyn ja alkutalven pikkupakkasilla tämä toimii varmasti ihan hyvin. Ja mikä parasta, tämä pipo ylettyy varmasti korville ;-)

Mallineule oli helppo, siinä seurattiin 8 kerroksen palmikkoa ja 3 kerroksen muuta pipo-osuutta. Onnistuu siis varmasti aloittelijaltakin, kunhan vain osaa englantia. Ohje kun on englanniksi.. 

Harmi, että perheen pienin on tällä hetkellä kipeänä, en siis ainakaan tänään taida päästä ulos testaamaan Mollyn lämpöominaisuuksia. No, onhan tässä vielä päiviä jäljellä vaikka ja kuinka. Ulkoilua odotellessa voi vaikka neuloa, mikäs sen parempaa ajanvietettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti