tiistai 4. lokakuuta 2011

Kesä jo mielessä?

Näin sateisen ja syksyisen sään keskellä taisi mieli tehdä tepposet ja kääntää ajatukset jo ensi kesään. Miten muuten mieleen olisi juolahtanut neuloa nukelle jäljellä olevista jämälangoista kesäinen mekko?


New Born Baby -nuken kesämekko
Malli: oma
Lanka: marinoitunut 7 veljestä
Puikot: 4 mm pyöröpuikot ja sukkapuikot

Tätä työtä varten olin jo ottanut vihreän villatakin pienistä virheistä opikseni. Niinpä mekko istuu nukelle paljon paremmin, ei ole mitenkään niukka tai tiukka.  Olen tyytyväinen, helmasta tuli niin leveä, että nuken saa istumaan, pituus on sopiva ja kaula-aukkokin on avarampi :-) Tarkemmat ohjeet tulevat taas omaan postaukseensa.

Oletteko muuten huomanneet, että jämälangat ovat lähestulkoon ehtymätön luonnonvara? Ainakin minusta tuntuu siltä. Vaikka kuinka neuloo ja neuloo, aina löytyy jostain lisää lankaa, jolle pitäisi keksiä jokin käyttötarkoitus. Jäljellä on vielä tuota mekossa olevaa vaaleanpunaista, koko kerällinen tummanpunaista, kahta eripaksuista mustaa ja lisäksi ohuempaa Heritagea vaaleanpunaisena ja vihreänä. Ja löytyypi niiden lisäksi vielä lähes koko kerällinen beigeä kotiväkeä.. Osalle langoista on jo suunnitelma olemassa, mutta nyt tähän väliin on pakko saada jotain valmiiksi ohjeistettua neulottavaa!

Pahoittelut muuten kuvien laadusta, hämärä kämppä ja sadepäivä eivät ole paras mahdollinen yhdistelmä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti