perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa

Blogi sai kevään kunniaksi uuden ulkoasun! Viis siitä, että lunta on vielä maassa vaikka muille jaettavaksi, kyllä huhtikuu on silti kevätkuukausi allekirjoittaneen mielestä. Kovasti jo odotan lumien sulamista, lehtien ilmestymistä puihin ja lämpimiä päiviä..

Neulerintamalla on ollut hieman hiljaisempaa. Vauva on valvottanut tavallista enemmän öisin, jolloin päivisin ei ole jaksanut paneutua neulomiseen samalla tavalla kuin vielä jokin aika sitten. Lisäksi vapaa-aikaa on tuntunut olevan jotenkin tavallista vähemmän..

Neuleita on kuitenkin työn alla. Vauvalle on tekeillä mekko vaaleanpunaisesta puuvillalangasta. Hieman kyllä jännittää, miten se onnistuu, kun muokkasin ohjetta paremmin sopivaksi valitsemalleni langalle. Jos siitä tuleekin ihan muodoton? Hui! Ajattelin mekon olevan helppo ja nopea neulottava. Helppo se on, yhtenä kappaleena neulotaan, ei yhteen ommeltavia saumoja tai mitään. Mutta kun kerroksella on lähemmäs 200 silmukkaa, niin ei se olekaan niin nopea tehdä, mitä alun perin ajattelin. Onneksi kesään on vielä aikaa, ja koko on tarkoituksella valittu nykytarvetta isommaksi, että pääsee käyttööön ennen kuin jää pieneksi (jos lopputulos on ohjeen muokkaamisen jälkeen järkevän näköinen..)

Päiväpeitekin etenee hitaasti, mutta varmasti. Kaikki ruudut on nyt neulottuna ja yli puolet ruuduista on pingotettu. Seuraavina päivinä voisin vaihtelun vuoksi keskittyä ruutujen pingottamiseen ja yhteen neulomiseen mekon tekemisen sijaan. Jos vaikka into neuloa sitä kasvaisi pienen tauon myötä.

Tämä oli jälleen yksi kuvaton postaus, laitan seuraavaan postaukseeni taas kuvia. Siihen asti, mukavan lämpimiä keväänodotuspäiviä kaikille, voikaahan hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti