sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kissanpolkkaa

Keskimmäinen valitsi itselleen pupuja, esikoinen kisuja. Hieno tuli tästäkin, vai mitä sanotte?

Di-di-di-dam-dam..
Kaava: Minikrea 50220 muokattuna
Kankaat: single jersey Ikasyrista, resorit Majapuulta

Tämä on tehty samalla periaatteella kuin keskimmäisen pupumekko. Tästä tuli suhteessa ehkä aavistuksen verran kapeampi kuin keskimmäisen mekosta, mutta muistaakseni ihan sopiva, kun esikoinen kokeili tätä pikaisesti päälleen. Sovituskuvaa valmiista mekosta ei ole, koska mekon käyttäjä makaa kuumeessa sängyn pohjalla..

Mietin kuvion kohdistamista, että keskelle mekkoa tulisi selvästi joku noista kankaan erilaisista kuvista. Se olisi kuitenkin jättänyt minulle valtavan määrän pieniä tilkkuja, joten hylkäsin idean. Ja ihan hyvin kisut asettuivat valmiiseen vaatteeseen, vaikka en kankaita leikatessani välittänytkään kohdistuksista sen enempää.

Hihoista olisin voinut ommella muutaman senttimetrin pidemmät, nyt ne jäivät omaan makuun hieman nafteiksi. Tosin esikoisen mielestä vähemmän on enemmän paidan hihoissakin, ja oli tyytyväinen. Niistä hän sanoi ensimmäisenä, että on hyvän pituiset hihat. Ja jos jatkossa harmittaa, niin aina voin korvata resorit vähän pidemmillä resoreilla.

Tilasin viime viikolla kankaita leggingsejä varten. Ne varmaan saapuvat ensi viikolla, toivon mukaan ainakin. Esikoisella kun on kova tarve uusille leggareille! Ja kovasti haluaisin ostaa myös joustocollegea ja ommella hupparin. Ja jokin neulekin olisi kiva toteuttaa pitkästä aikaa.. Hui tätä kiinnostavien töiden määrää! 

Tänä vuonna taitavat itse tehdyt joululahjat jäädä, ei vain ole aikaa tehdä jotain niin hienoa, kuin mitä haluaisin antaa lahjaksi. Joulukortitkin ovat ihan vain kaupan ostokortteja. Huomenna on muuten tasan kuukausi jouluun. Joko jouluttaa? Minua ainakin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti