keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Fabel-viikot jatkuvat

Olenkohan ollut viime aikoina jotenkin mieltynyt Dropsin Fabeliin?

Villahousut taaperolle
Lanka: Drops Fabel kaksinkertaisena
Puikot: 3,5 mm sukka- ja 40 cm pyöröpuikot, 4 mm sukka- ja 40 cm pyöröpuikot

Nämä olivat mukavat housut neuloa. Kaksinkertaisella langalla sai nopeasti valmista jälkeä, ja housuista tuli mielestäni mukavan pehmeät. Neuloin tarkoituksella kokoa isommat, kuin ehkä olisi ollut tarpeen. Tuli aika isot pöksyt, saapa nähdä onko tällä äidillä ensi syksynä edessä vähän pienempien villahousujen neulominen :-D

Ohje oli suurimmaksi osaksi helppo ja yksinkertainen. Vyötäröosan lisäyksistä ohjeessa ei sanottu, kuuluuko ne neuloa kiilan malliin vai aina samassa kohdassa. Ajattelin kiilamallin olevan siistimmän näköinen, joten neuloin lisäykset niin. 

Tarkoituksenani on neuloa näille housuille pariksi neuletakki, sekin kaksinkertaisesta Fabelista. Ajattelin, että olisin tilannut nyt alennusmyynnistä (Dropsilla on sukkakuukampanaja käynnissä) vaaleanpunaista Fabelia, se olisi sointunut hyvin tuohon beigeen (mikä kyllä omaan silmään näyttää erehdyttävästi vaalean harmaata). Vakiolankakaupasta on kyseinen vaaleanpunainen ilmeisesti kuitenkin loppunut, kun sitä ei ole nettikaupassa myynnissä. Pitänee odottaa, tulisiko sitä myyntiin uudelleen, tai sitten valita jokin toinen väri. Se vaaleanpunainen olisi vain ollut paras mahdollinen väri takille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti