lauantai 21. tammikuuta 2012

Löytöjä lankalaatikosta

Edellisen työn valmistuttua päätin käydä jälleen kerran läpi lankalaatikkoa, tavoitteenani keksiä siellä olevista langoista jotain neulottavaa. Yllättävän vähän siellä oli mitään, joista olisi heti saanut idean. Mitä esimerkiksi voi neuloa Gjestal Cortinasta, joka on paksua täyttä villaa? Tai reilusta kerällisestä Novitan Samosta, joka sekin on kahtena eri värinä, keltaisena ja valkoisena?

Löytyi laatikosta jotain työstämisenkin arvoista, tässä lopputulos olkaa hyvät!

Miehen perussukat
Malli: perussukat vahvistetulla kantapäällä
Lanka: Novita 7 veljestä ruskea ja vihreä
Puikot: 4 mm sukkapuikot

Asteroid B 12:n jäljiltä jäi kerällinen ruskeaa lankaa. Lisäksi löysin lankalaatikosta jo muutaman vuoden vanhaa omenanvihreää, joka sopi kivasti yhteen ruskean kanssa. Koska olen huono keksimään hienoja töitä pienistä lankamääristä, ja koska sukka on mun juttu (niitä on vaan niin kiva neuloa!), pääsi puikoille perussukat miehelle.

Näistä tuli vähän reippaan kokoiset, suunnilleen kokoa 45. Aloitin kärkikavennukset jalkaterän pituuden ollessa 22 cm. Ajattelin, että sillä tavalla saisin aikaiseksi koon 43 - 44 sukat, mutta toisin kävi. No, eiköhän näillekin vielä käyttäjä löydy. Ainakin miehen veljellä taitaa olla vähän suurempi jalka, jos vaikka hän ottaisi nämä käyttöönsä.

Minulle muuten tulee tuosta väriyhdistelmästä mieleen Fazerin tumma suklaa, jossa on joukossa päärynää ja mantelia. Niin että miten niin olen perso suklaalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti